Els nostres clients ens valoren per aconseguir que l’activitat del seu negoci sempre es mantingui en marxa i per assegurar un baix cost d’operacions en tecnologia.

Qui Som

INET és una empresa del grup AXIS CORPORATE especialitzada en processos de desplegament i manteniment d’infraestructures tecnològiques i comunicacions per a empreses. Tenim presència en tot el territori nacional i comptem amb més de 15 anys d’experiència en el sector.

Què fem

Oferim solucions tecnològiques a mesura que ajuden als nostres clients a ser més competitius.
Els nostres serveis incideixen directament en l’increment de la productivitat i eficiència en les organitzacions així com en la minimització de costos, obtenint el màxim benefici de l’empresa.

Què ens diferencia?

1

 • El nostre enfocament end-to-end permet oferir una àmplia flexibilitat i adaptabilitat a les necessitats del client, operant de forma integral totes les infraestructures tecnològiques de l’empresa.

2

 • Equip propi especialitzat format per més de 300 professionals i una flota de més de 200 vehicles distribuïts en tot el territori nacional. Això ens permet desenvolupar grans desplegaments d’infraestructures tecnològiques en qualsevol part del territori nacional i proporcionar una resposta ràpida al client.

3

 • Disposem de tallers propis i magatzems distribuïts en tota Espanya, que ens permeten un òptim servei de cobertura i manteniment de les infraestructures tecnològiques de l’empresa, assegurant un curt temps de resposta davant incidències.

4

 • Ajudem als nostres clients a ser més competitius, aconseguint que l’activitat del seu negoci mai es detingui i mantenint un baix cost.

Conegui al nostre equip

Liderat per un equip directiu de contrastada experiència en projectes i servei IT. Comptem amb un equip tècnic multidisciplinari de 600 professionals i una àmplia flota de vehicles per donar resposta a diferents tipus de projectes.

El nostre Compromís

 • Orientats al client
  Diagnostiquem, dissenyem un procés de gestió eficaç, realitzant una implantació consensuada amb el client.
 • Amb vocació tecnològica
  Disposem d’equips altament qualificats amb els mitjans més avançats i en constant adequació tecnològica.
 • Eficàcia
  Orientem els projectes i serveis a la consecució de resultats tangibles. Compromesos amb els resultats.
 • Aportació de valor al client
  A través del expertise dels nostres professionals en els sectors i àrees d’especialitat de TU, aportem un alt valor a l’organització del client.

Infraestructura

 • Instal·lacions
  Disposem d’instal·lacions pròpies, perfectament equipades, per a projectes de logística.
 • Vehicles
  El nostre equip tècnic disposa d’una àmplia flota de vehicles per donar resposta a diferents tipologies de projectes.
 • Laboratori
  Comptem amb moderns laboratoris tècnics per a projectes end to end.